Comunicat 3

Comunicat conjunt 03
02/05/2005

Membres de la Plataforma per la Vegueria de l’Alt Ter i de la Plataforma per una Vegueria Pròpia (Anoia+Alt Penedès+Baix Penedès+Garraf) es reuneixen amb el president de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC).
 
 

El passat divendres 29 d’abril a les 15:30 hores es varen reunir, a la seu de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), al carrer Hospital de Barcelona, membres de la Plataforma per la Vegueria de l’Alt Ter i de la Plataforma per una Vegueria Pròpia (Anoia, Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf) amb el seu president, el senyor Antoni Garrido.
En primer lloc se li va fer una explicació de les finalitats de les plataformes, alhora que del fet que, des de fa uns mesos, ambdues han iniciat una tasca de col·laboració conjunta per donar més força a la postura discordant que mantenen amb el Govern de la Generalitat en la qüestió de la futura distribució territorial de Catalunya.
De la mateixa manera, se li va expressar el malestar pel que considerem una vulneració dels drets dels administrats i una usurpació de competències per part del Govern de la Generalitat, que utilitza els mitjans de comunicació per difondre la seva proposta de mapa territorial i donar-la ja com a vàlida, sense esperar que el Parlament, òrgan que en té la potestat, prengui una decisió al respecte.
Posteriorment, el president de l’ACPC va explicar el funcionament i els objectius de l’associació, alhora que va plantejar algunes vies de col·laboració entre l’entitat que presideix i les nostres plataformes. D’aquesta manera, es va oferir a fer arribar les activitats que organitzin les plataformes a tots els membres de l’associació, publicitant-les a través de la seva pàgina web.
Els membres assistents de les dues Plataformes varen fer una valoració molt positiva d’aquesta reunió amb el president de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, senyor Antoni Garrido, per la seva cordial recepció, per mostrar-se altament receptiu i per la col·laboració oferta.

Barcelona, 2 de maig del 2005